Gelnagels & manicure

 

BIAB (Builder in a Bottle)
Speciaal voor mensen met poreuze en dunne nagels heb ik BIAB van het merk The Gel Bottle. Dit is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Hierdoor komt er weinig vijlwerk aan te pas. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Dat laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.” 

Gellak van CND
Tot wel 3 weken mooi gelakte nagels? Dat kan met de Gellak van CND. Wanneer je de nagels lakt met een nagellak heb je daar vaak maar een hele korte tijd plezier van. De lak ziet er vaak na een dag of 2 niet meer mooi uit, soms zelfs korter. Gellak is een soort nagellak die je verhard onder een speciale lamp. Gellak is veel harder dan nagellak maar blijft toch flexibel. Deze gel heb ik in vele kleuren. Gellak is ook leuk voor naar een feestje.

M‚Äčanicure
De handen zijn de werktuigen van de mens. Om je handen in topconditie te brengen en te houden is het goed ze eens in de zoveel tijd eens extra te verzorgen d.m.v. een manicure. Middels een manicure krijg je mooie soepele handen en verzorgde nagels/nagelriemen. Dit geldt niet alleen voor vrouwen maar zeker ook voor mannen.

Service & garantie
Service en garantie zijn erg belangrijk. Een nagel kan soms breken of loslaten. Dit gebeurd ook met de eigen nagels. Je kan bij mij altijd binnenlopen om het te laten repareren en dat is meestal kosteloos.

Gezichtsbehandelingen

Salon impressie

Home


We zien je graag op het volgende adres:

Meerstraat 6

1353 AX Almere Haven

Tel: 036-8444440

woensdag: 09:30 - 18:00 uur
donderdag: 09:30 - 18:00 uur
vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
zaterdag: 09:30 - 17:00 uur